Workshops

Ben jij op zoek naar een toffe activiteit voor op een Basisschool, BSO of Bibliotheek?
By Fleur verzorgt de leukste workshops!

Bibliotheek

In deze workshop staat een boek of luisterboek centraal. Als dyslect vond ik lezen helemaal niet leuk.

Met deze workshop wil ik het lees/luister plezier bij alle kinderen stimuleren. Door de kinderen het verhaal op een interactieve manier te laten beleven. Bijvoorbeeld door een verhaal om te zetten in beweging. Er zit altijd een dans- zang- en/of theater element in de workshop.

De workshop kan worden afgesloten met een presentatie waarbij de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd. Dit kan worden gefilmd of voor de ouders/verzorgers worden opgevoerd. 

BSO / Basisschool

In deze workshop staat plezier centraal. In een veilig leerklimaat worden de kinderen gestimuleerd om alles uit zich zelf en elkaar te halen.

Het betreft een fysieke workshop waarbij een combinatie kan worden gemaakt tussen toneel, dans, zang en/of acrobatiek. In de workshop krijgen de kinderen de basis van al deze disciplines. Een te gekke combi! Het zijn afwisselende en uitdagende workshops. Het programma is aan te passen aan ieders niveau, waardoor het voor iedereen een uitdaging blijft. Er is positieve begeleiding voor de kinderen die hen houvast geeft en aanmoedigt.

De workshop kan worden afgesloten met een presentatie waarbij de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd. Voor een basisschool kan By Fleur ook ondersteunend zijn bij een musical.


Benieuwd naar de mogelijkheden?


De workshop zal op locatie verzorgd worden. Dit kan een enkele workshop zijn, een serie workshops of bijvoorbeeld een project tijdens de vakantie. De workshops kunnen volledig op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Hierbij is de mogelijkheid om de koppeling te maken aan een specifiek thema. Denk bijvoorbeeld aan Dierendag, superhelden, circus of Sinterklaas. Voor een basisschool kan By Fleur ook ondersteunend zijn bij een musical.

Waarom een workshop By Fleur:
• Spelenderwijs leren
• Stimuleren van fantasie
• Vergroten van het zelfvertrouwen
• Versterken van motoriek en houding
• Plezier maken in lezen en luisteren
• Vergroten acrobatische vaardigheden
• Ontwikkeling van taal en sociale vaardigheden

Er is altijd een mogelijkheid om (in opdracht) nieuwe workshops te ontwikkelen.