Entertainment

Een optreden van Fleur is een swingende, interactieve show voor kinderen, waarin de bekendste kinderliedjes worden gezongen. Ze heeft een uitgebreid repertoire van hits van oa. K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Keet!, Djumbo, Mylene & Rosanne, Puck, Zirkus Zirkus, Hit!, Kathleen, Chipz, Ernst & Bobbie, Monique Smit, Lisa- Amy & Shelley, Sarah & Julia, Sjon & Sjeffre en nog vele anderen.

Samen met de kinderen (en hun ouders) maakt ze er een onvergetelijke show van. In de show zitten een aantal interactieve elementen, waaronder de dansworkshop, waarin Fleur de kinderen de coolste moves leert en iedereen een grote glimlach weet te bezorgen.

Misschien heb je mij al eens gezien. Ik speelde onder andere in de musical Jungle Book en was één van de zangeressen in de meidengroep Lief! en Yess!

Fleur-Meezing-Spektakel

Het Fleur-Meezing-Spektakel is een interactief optreden met de allergrootste kinderhits. Fleur zingt, danst en springt samen met de kinderen en haar motto is: “daar word je vrolijk van!”.

Presentatrice

Met veel energie en enthousiasme sta ik op het podium. Kinderen blijven geboeid door een interactief programma met alledaagse onderwerpen, dansen, zingen, leuke weetjes en veel humor.

Sinterklaas & Kerst

Tijdens de Sinterklaas- en Kerstperiode worden aan Fleurs repertoire de coolste Sinterklaas- en Kersthits toegevoegd. Daarnaast zingt ze ook traditionele Sinterklaas- en Kerstnummers, maar dan wel in een nieuw jasje.


Een interactief optreden
van Fleur boeken.