Kinderfeestje

Is jouw kind binnenkort jarig? Wil jij een origineel kinderfeestje? Wil jij een feestje waar je alle kinderen ziet stralen? By Fleur hangt graag de slingers op en zorgt dat het kinderfeestje nooit meer vergeten wordt!

Laat By Fleur het onvergetelijke feestje organiseren, waarbij je zelf alleen maar hoeft te genieten. Samen met je kind maak je een keuze voor een Dans/ TikTok-, Musical- of Vlogfeestje. Het is allemaal mogelijk! In overleg wordt zo veel mogelijk aan jullie wensen voldaan. Voorkeur voor een thema of andere speciale wensen? Fleur zal na de aanvraag afstemmen of er speciale wensen zijn en daar een geschikt programma van maken. Hiervoor wordt een passende prijsopgave gemaakt.

Dans/ TikTok

Houd je kind van dansen en bewegen op muziek?

Op een dansfeestje is het een groot feest door middel van leuke dansspelletjes, oefeningen en choreografieën. We werken toe naar een leuke presentatie of een filmmomentje. De jarige kan zelf een thema kiezen met muziek en misschien wel een choreografie (videoclips / TikTok).

Musical

Vind jouw kind dansen, zingen en acteren ook zo leuk?

De jarige kiest zelf een thema/musical en mag natuurlijk een voorkeursliedje of dansje voordragen. Zo kunnen we er samen een spetterend feest van maken, waarin we dansen, zingen en acteren gaan combineren. Wij sluiten af met een optreden van de aangeleerde mini-musical!

Vlog

Is jouw kind niet voor de camera weg te slepen?

Leuke challenges, pranks en natuurlijk unboxings. Kortom alles wat een YouTuber doet, doen wij ook. De jarige kan zelf een thema of YouTuber kiezen. Er is een moment om leuke foto’s met elkaar te maken en na het feestje ontvang je natuurlijk ook een geëdite video van jouw feestje om nooit te vergeten.


Laten we er samen een onvergetelijk
feest van maken.